• Home Learning

    Aqeel Moving on to Period 2. Period 1 Reflections.

    Untuk Period 1 banyak fokus pada Practical Life. Tapi Aqeel dah tunjuk interest dalam Math. Dia dah mula mengira pun. Dah boleh tahu kalau ada empat biji, boleh terus cakap ada empat. Kalau keluar, nampak burung mesti beritahu “Jap, nak kira.” dan mula mengira. Jadi had to move Math dari Period 4 ke Period 2.

    Kalau ikutkan banyak sebenarnya yang belum accomplish dalam Period 1. Aqeel cam tak berapa minat practical life such as pouring dan transferring di shelf. Jadi kena banyak incorporate dalam aktiviti harian contoh memasak macam tu.

    [Selama ni dalam draft tak sempat nak habis karang. Dipublish juga untuk rujukan.]