adobe flash cs3 professional free full free microsoft word 2019 freefree directx 11 download windows 10 64 adobe acrobat standard dc latest version free google chrome 64 bit windows 10 free download
Montessori Notes

AMI Certificate!

Alhamdulillah, I did it! Berjaya!

Ya Allah. Habis tu rasa cam nak nangis (nangis dah pun). Seriously. It was an intensive 9 days. No, it was more. 9 days of full lectures & practicals, 9 hours of observations, couple more hours for essays & assignments. 60 contact hours and more! It was intense. I couldn’t have done it without full support of hubby. Thank you so much jagakan anak-anak for these 2 weeks, juggling between long distance work commitments. Love you til Jannah. <33 and Haris thank you sangat memahami dan tolong papa jaga adik-adik. Hana, thank you sangat layan adik dan berdikari dalam banyak hal. Aqeel, thank you for hanging in there! Nak last-last tu he couldn’t take it anymore, clinging and crying whenever I left. Being on this foreign land for 2 weeks for a non traveller like us, teaches us a lot.

Memang terfikir nak share hari ke hari, atau mingguan apa yang belajar. Tapi tak sempat. Balik je, layan anak-anak, buat assignment. Ada 3 je hari cuti in between, masa tu lah baru keluar jalan-jalan. No. 1 hari cuti tu habiskan masa dengan buat observation. 2 hari je dapat jalan. Cuaca sejuk, hujan, berangin. Waktu malam awal. Jadi, inshaAllah balik Malaysia nanti, akan share. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.